Kleermaker Zwolle

Voor al uw kledingreparaties in Zwolle en omgeving

Naaiatelier Zwolle

Een gaatje, een scheurtje, een maatje meer of minder… Het overkomt iedereen weleens. U kunt er dan voor kiezen om uw kleren weg te doen. Eigenlijk is dat vaak zonde van uw kleren. Soms kan met een kleine aanpassing of reparatie van uw broek, blouse, jas of andere kledingstukken deze gered worden. U kunt hiervoor naar een naaiatelier in Zwolle gaan. Een naaiatelier, die uw kleren weer als nieuw maken. Dit is eigenlijk in zo goed als alle gevallen goedkoper en verstandiger dan om ze weg te gooien en nieuwe kleren te kopen.

Een paar aanpassingen!

reparatie-kleding-zwolleNaast het repareren van kleding, kunt u natuurlijk ook bij ons naaiatelier in Zwolle terecht om uw kleren te laten inkorten. Soms is een broek niet helemaal op maat en is deze te lang. Of misschien past een colbertje of jasje niet helemaal zoals u graag zou willen. Ook dan kunt u bij het naaiatelier in Zwolle terecht. En dat is wel fijn. Zeker als u kleren in de aanbieding heeft gekocht. De kleren zijn dan voor een mooie prijs weggegaan! En als ze dan nog aangepast dienen te worden door het naaiatelier Zwolle, dan is dat die kleine investering meer dan waard.

Kies voor een vakman! Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring en repareren ook graag uw kledingstukken. Het inkorten en verstellen van uw kleren is tevens geen enkel probleem. Kom gerust langs in onze winkel. Natuurlijk kunt u ons ook eerst bellen voor een afspraak of meer informatie.

Comments are closed.